Nieuws - Wanneer voor het laatst iets nieuws?

stad dans September 2014

"When was the last time you did something new?" - Osho –
 
Je tas aan je andere schouder hangen.  De ritmes in een andere volgorde dansen.  Iets verrassends eten. Op een andere plek in je bed gaan liggen of op de dansvloer gaan staan.  Je kinderen iets toestaan wat ze nooit zouden verwachten dat… Een nieuwe dansvorm uit proberen (liever niet natuurlijk ;-)), of de 5Ritmes in een andere stad of groep gaan dansen (en geloof me, het is echt anders!). Een andere route naar je werk fietsen. Eens wel aardig zijn, of juist niet! Sturen op een nieuwe vriendschap. Eens….?
Waarom? Omdat het spannend is, om gewoontes te doorbreken, of juist om gewoontes nog meer toe te eigenen, of vanwege andere redenen.
Laatst ben ik voor het eerst naar een Biodanza les gegaan om het nu eens zelf te mogen ervaren na zoveel verhalen. Vorige week ben ik min of meer gestart met een docententraining bij  Open Floor International; een nieuwe dans-‘practice’ die is ontstaan vanuit de 5Ritmes.

Komende week start ik op woensdagavond 1 oktober eindelijk in mijn woonplaats Amstelveen met wekelijkse 5Ritmes lessen. Erg spannend allemaal!

Maar ik houd het ook bij vele bijzonder fijne ‘oude’ dingen:  in Bergen de ‘Adem je vrij’ dansdagen, in Alkmaar op maandag de 5Ritmes lessen en Sweat Your Prayers.  

Ik zie je graag op de dansvloer, zowel op 'oude' als op 'nieuwe'!