Annuleringsvoorwaarden 

Aanmelden en Annuleringsvoorwaarden

Er zijn 3 inschrijvingsprocedures:

 • Losse open lessen
 • Losse open lessen te Schagen.
 • Workshops, gesloten reeksen, (residentiële) meerdaagse workshops
 1. Losse open lessen 
  Inschrijving is niet nodig, je kunt gewoon langs komen. Je betaalt de prijs aan de deur vooraf aan de les.
  Omdat er niet wordt ingeschreven kan ik je niet informeren bij bijvoorbeeld eventuele ziekte of andere redenen dat een les niet kan doorgaan. Houd dus steeds de website in de gaten voor de meest actuele informatie. (Of meld je aan voor de mailinglist.)
  Betaling gebeurt vooraf aan de les aan de deur ter plaatse. Gelieve gepast te betalen. Je kunt steeds een betalingsbewijs krijgen. Facturen zijn ook mogelijk. Bij facturen onder de 30 euro worden 5 euro administratiekosten berekend.
   
 2. Losse open lessen Rondhut/Buitendans te Schagen
  Inschrijving/aanmelden is noodzakelijk want de plaatsen zijn beperkt. Je kunt je bij Hans Nusink aanmelden via telefoonnummer 06-40045717 of via e-mailadres hansnusink@planet.nl 
  Je bent definitief ingeschreven als je je naam, telefoonnummer en e-mailadres (indien voorhanden) hebt doorgegeven. Je kan steeds inschrijven tot op de dag van de les. Het kan zijn, indien de les is volgeboekt, dat je op de wachtlijst wordt geplaatst. Houd er dan rekening mee dat je tot op de dag van de les zelf nog gebeld kunt worden dat je toch mee kunt doen. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving. En later misschien nog een mail met wat verdere korte informatie.
  Betaling gebeurt vooraf aan de les ter plaatse. Gelieve gepast te betalen. Je kunt steeds een betalingsbewijs krijgen. Facturen zijn ook mogelijk.
  Annulerinsvoorwaarden. (Geldt niet voor degenen die op de wachtlijst zijn geplaatst). Overweeg je inschrijving goed. Indien je je inschrijft is dit steeds definitief.
  Annuleren gebeurt schriftelijk via e-mail. (En indien niet anders mogelijk telefonisch op de dag zelf met een bevestigende e-mail.) Besef dat anderen op de wachtlijst worden geplaatst en denken niet te kunnen komen omdat jij je hebt opgegeven.
  Annuleren tot op de dag zelf of niet annuleren: 5 euro administratiekosten.

  Wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn, of bij extreme weersomstandigheden, kan de les worden afgelast of worden verplaatst.
   
 3. Workshops, Jaargroepen, gesloten lessenreeksen en Residentiële meerdaagse workshop
  Inschrijven/aanmelden is nodig, zie de workshopinformatie voor details.
  Je bent definitief ingeschreven als je je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres (indien voorhanden) hebt doorgegeven. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving. En later nog een mail/brief met verdere praktische informatie.

  Betaling gebeurt via overschrijving naar het in de workshopinformatie genoemde rekeniningummer onder vermelding van de workshopnaam en je eigen naam.
  Je kan een factuur of betalingsbewijs aanvragen. Gelieve dit bij inschrijving te vermelden en de juiste gegevens door te geven.
  Overweeg je inschrijving goed. Indien je je inschrijft is dit definitief. Annuleren gebeurt via e-mail, sms of telefonisch.
  . Annuleren tot 6 weken voor aanvang workshop: 50 euro annuleringskosten.
  · Annuleren tot 2 weken voor aanvang workshop: 40% van de workshopprijs.
  · Annuleren daarna: 100% van de workshopprijs.
  . Vroegtijdige stopzetting en/of missen van lessen: geen terugbetaling mogelijk.

  Mocht er een wachtlijst zijn en kan iemand van die lijst meedoen bij annulering dan betaal je alleen de annuleringskosten van 50 euro.

  Wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn, kan de workshop worden afgelast tot 5 weken voor de start.