'Spirit GuiDANCE'
dans & ritueel workshopdag

'Dans in Contact' – Alkmaar

Open en verbind je met de kracht en wijsheid van de spirituele en natuurlijke wereld. 

zaterdag 7 maart 2020 10.00 tot 18.00 (extra lange dag)  
De Berkeley, Bergen (direct naast Alkmaar)

Tijd voor jezelf om naar binnen te keren, in de rijkdom van het samen zijn op een wonderlijk mooie natuurlijke plek.

Tijd om via de dynamiek en activiteit van de dans contact te maken met je meest primaire natuurlijke zelf als toegangsport tot het grotere bestaan.

Tijd om via een eenvoudig maar diepgaand ritueel je te verbinden met de natuurlijke wereld om je heen en daarmee je te openen voor persoonlijke of universele gidsen die je zouden kunnen begeleiden op je levenspad.

Jouw begeleiders zijn eigenlijk altijd al bij je, maar ze wachten op jouw uitnodiging te verschijnen. Sommige zijn er voor het leven, sommige begeleiden je maar tijdelijk.
Uit historische feiten blijkt dat mensen al contact maakten met spirituele gidsen sinds het ontstaan van sjamanisme, mythologie en religie. Ook via DNA zijn wij mensen verbonden met alles dat leeft en zo ook met het bewustzijn van dieren, planten, natuur. Dit lijkt misschien allemaal erg abstract voor hen die dit contact nog niet hebben mogen ervaren. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo mysterieus.

Tijdens deze workshop leren we ons te verbinden en af te stemmen op hun natuurlijke kracht en wijsheid, zodat je je kunnen
• helpen jouw energie, specifieke eigenschappen en kwaliteiten beter te begrijpen en toegankelijker te maken
• leren hoe je meer naar de natuur en de wereld die groter is dan jij zelf kunt toe bewegen
• helen, helpen, begeleiden en beschermen waar nodig.

Het geheel biedt zowel bedding voor beginnende dansers als diepgang voor ervaren dansers en vindt plaats in 'De Berkeley'. Een prachtige met aandacht verzorgde locatie met een rijkdom aan mogelijkheden in een groen verstild natuur gebied van Bergen (direct ten westen van Alkmaar, 35 minuten rijden vanuit Amsterdam).

In de ruimte zijn voldoende kussentjes, meditatiekussentjes, dekentjes en yogamatjes aanwezig.  Voor koffie, thee, wat lekkers en verse veganistische soep wordt gezorgd. 

De workshopdag wordt begeleid door Monika Körschner, gecertificeerd OpenFloor Dance & 5Ritmes docent, en Margo Lieverse.  Zij begeleid regelmatig rituelen, is vuurvrouw bij zweethutten en vuurlopen en is gefascineerd door het labyrint.

"Just as the ancients danced to call upon the spirits in nature,
we too can dance to find the spirits within ourselves" 
- Anna Halprin -  

Zaterdag 7 maart 2020 

Tijd: van 10.00 uur tot 18.00 uur (vanaf 9.45 uur is de zaal open).

Plaats: ‘De Berkeley’, Nesdijk 20 te Bergen (ten westen van Alkmaar).

Investering (incl. BTW, koffie/thee/lekkers/soep):
€ 85 
€ 75 indien aangemeld en betaald voor 10 februari 2020. 

Aanmelding is nodig, vol is ook echt vol: bij Monika Körschner via info@danshetlevennu.nl of 06-12602244.
Voor deze workshop is er nog 1 plekje vrij! 

Bereikbaarheid:  deze locatie is makkelijk te bereiken en ligt direct ten westen van Alkmaar. Met de auto is het ongeveer 30 minuten rijden vanaf Amsterdam, neem dan de westelijke rondweg van Alkmaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Met OV neem je vanaf Alkmaar centraal station de bus. Uitstappen halte Oude Bergerweg, dan nog 8 minuten lopen. Velen maken ook gebruik van de OV fiets of regelen een lift van een medecursist.

 'Dans je vrij, Adem je vrij' – Bergen