5Rhythms® - Alkmaar
Move, Dance, Grow

Open Avondlessen 5Ritmes® - Alkmaar

Verdiep, Verbind, Verander
We blijven dansen, ademen, bewegen, verbinden!

 Dinsdagavond. AANMELDEN VOORAF! Vol is ook echt vol. 

Covid-19 - Alkmaar
We zullen uiteraard zorg dragen voor een veilige omgeving en houden ons aan de algemene bekende richtlijnen die het RIVM ons voorschrijft. Voor meer algemene informatie klik hier. Voor meer informatie aangaande sport/dans, klik hier...
De belangrijkste punten zijn:
- VOORAF AANMELDEN IS NODIG i.v.m. registratie gegevens én maximaal aantal deelnemers
- Er zal een maximum aantal deelnemers worden toegelaten zodat er voldoende dansruimte is en er 1,5 meter afstand bewaard kan worden.  
- De ruimte zal vooraf extra worden schoongemaakt en tijdens de dans zal er goed worden geventileerd. 
- Neem je eigen flesje voor water mee. 
- Kom niet als je Corona klachten hebt.
Heb je vragen omtrent deze richtlijnen of andere vragen schroom niet om een mailtje te sturen. Ik zal je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Tijdens deze 5Ritmes lessen wordt je uitgenodigd de danser in jezelf  vrij te maken. Door jouw dans van het moment te vinden, is het vinden van jezelf in je meest vloeiende en levendige staat van zijn. We ervaren, geven expressie, we onderzoeken, proberen uit, laten gaan, zijn creatief, maken contact, delen, integreren, raken vervuld.

Er zijn geen stappen om te leren en er is geen manier om het verkeerd te doen. De docent biedt professionele ondersteuning en mixt een diversiteit van uitnodigende muziek met heldere gerichte begeleiding om je dansten te inspireren en te te verdiepen. Samen, alleen, in verbinding met de wereld. Hierdoor geven we ons lichaam meer bewegingsvrijheid en de mogelijkheid ons leven volledig in al zijn facetten te dansen. De lessen staan op zichzelf en zijn los te volgen. Vooraf aan de les is er een warming up en na de les is er ruimte voor het delen van ervaringen.

Een work out voor lichaam en geest!
Uit onderzoek blijkt dat dansen energie geeft, veerkracht, levenslust, ontspanning, verbinding, creativiteit, een goede conditie, heling, plezier en meer. De uitnodiging is te komen zoals je bent en je bij hen aan te sluiten die dat ook doen! Ervaring is niet nodige, bereidwilligheid wel. Iedereen kan dansen en is welkom. Beginnende dansers kunnen ieder moment instromen. 

Meer informatie over 5Ritmes, klik hier... 

Energy moves in waves, waves move in patterns,
patterns move in rhythms,a human being is all of those,
energy, waves, patterns, rhythms” - Gabrielle Roth -

 

Data: 
(27 oktober, 3 november, 10 november GEEN les!)
dinsdag 17 nov, 1 dec, 15 dec 2020 
Om de week op dinsdagavon 'life' lessen in Alkmaar.
De andere week op woensdagavond online lessen, cursus van 4 lessen startend op woensdag 28 oktober 2020. Meer informatie, klik hier...
De lessen op dinsdag 24 november en 1 december zijn onder voorbehoud, deze gaan alleen door indien er meer dan voldoende animo is voor de andere 3 lesavonden op bovengenoemde data. 

Tijd: van 19.45 uur tot 21.45 uur (zaal open en muziek vanaf 19.30 uur).

Plaats: Vrije School De Sterrenzanger, Mercuriusstraat 13 in Alkmaar Oudorp.

Aanmelding & betaling vooraf IS NODIG i.v.m. (minimum &) maximum aantal deelnemers. Vol is ook echt vol!
Aanmelden via INFO@DANSHETLEVENNU.NL met je naam, telefoonnummer en voor welke danssessie, 
Of via 06-12602244  (sms, app) met je naam , mailadres en voor welke danssesie.

Prijs: € 16,- 
Betaling via
* bankoverschrijving naar   NL09 INGB 0004788554   t.n.v. Monika Körschner NL48INGB0665061129 o.v.v.  datum danssessie en je naam.
* Of via onderstaande betaalverzoek
Dinsdag 17 november klik hier... 
Dinsdag 1 december klik hier...
Dinsdag 15 december klik hier...
Pas na betaling is je aanmelding definitief en zet ik je op de lijst. Dus doe bij voorkeur beide tegelijk! 
Je ontvangt daarna een bevestiging van aanmelding en betaling. 

Eerder aangeschafte STRIPPENKAARTEN kunnen worden ingewisseld. Laat dit weten bij aanmelding. 
(De geldigheid van een strippenkaart die vermeld staat op de kaart wordt i.v.m. Covid19 met maximaal 6 maanden verlengd)

ANNULERING
* De danssessie gaat alleen door bij voldoende animo. Indien er onvoldoende animo is wordt de sessie geannuleerd en wordt het volledige bedrag terug gestort. Dit geldt ook als de danssessie geen doorgang kan vinden vanwege nieuwe Covid19 maatregelen. 
* Een gemiste les, ongeacht de reden, kan helaas NIET worden ingehaald en/of gerestitueerd

Bereikbaarheid: deze locatie is goed te bereiken met de auto vanaf de oostelijke rondweg van Alkmaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Vanaf Alkmaar Centraal treinstation gaan er meerdere bussen richting de danslocatie, zie www.9292ov.nl , zoek op Oudorp NH. Of neem een OV fiets. 

We dansen op blote voeten, antislip sokken of soepele schoentjes. Draag comfortabele kleding, liefst in laagjes voor warmere en koelere momenten. Verder is het handig een flesje voor water mee te nemen en eventueel een dun (fleece) dekentje.