5Ritmes® 'Buiten' - Rondhut Schagen
Natuur, Weer, Elementen

5Ritmes® Dansen 'Buiten' in/om Rondhut – Schagen

Een bijzondere gelegenheid  buiten te dansen in en om een Rondhut.

Één avond per maand tijdens het warmere seizoen van april t/m september.

Tijdens deze avondles dansen we in directe verbinding met de natuur en laten we ons leiden en inspireren door het weer, onze intuïtie, de elementen. Afhankelijk van het weer dansen we geheel of deels buiten en is er in principe muziek en een open vuur aanwezig. Mogelijk dansen we dus een klein deel van de avond binnen in de Rondhut, of is de start of afronding daar. 

De Rondhut, ook wel Rondhuis genoemd, ligt op een mooie privé plek ten zuiden van Schagen, Noord-Holland.  Zij wordt ook gebruikt voor andere spirituele activiteiten en is gebouwd van natuurlijke materialen als leem en wilgentenen.De avondles gebeurt in samenwerking met Hans Nusink en Nicoline Kortbeek.

“Vloeiend, Staccato, Chaos, Lyrisch, Stilte”
“Aarde, Vuur, Water, Lucht, Ether”

Data 2020:
donderdag 16 april
woensdag 13 mei
donderdag 25 juni 

Tijd: van 19.45 uur tot 21.45 uur. Vanaf 19.30 uur ben je welkom.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent, we vinden het belangrijk dat we gezamenlijk in rust kunnen starten. 

Plaats: Corneliswerverweg 1, Schagen. Graag parkeren op de dijk. 

Prijs: € 16,- (incl. thee/koek).

Aanmelding is noodzakelijk en je reserveert een plekje door een ticket te kopen via ticketkantoor. 
Een kaartje voor donderdag 16 april 2020 koop je hier. (erop 'klikken') 

Een kaartje voor woensdag 13 mei 2020 koop je hier. (erop 'klikken')

Een kaartje voor donderdag 25 juni 2020 koop je hier. (erop 'klikken') 

Mochten er geen kaartjes meer beschikbaar zijn kun je je aanmelden voor de wachtlijst bij Hans Nusink via via 06-40045717 of hansnusink@outlook.com. (Hans heeft geen smartphone, dus op het allerlaatste moment graag bellen of SMS.).
Bij afmeldingen en/OF BIJ GOED WEER krijg je tijdig bericht dat je alsnog welkom bent. Ook al sta je op de wachtlijst is het nodig je hiervoor tijdig af te melden mocht je niet meer geïnteresseerd zijn te willen komen dansen.

Mocht je een ticket hebben gekocht en mocht je dan onverhoopt toch niet kunnen komen dansen, wel graag AFMELDEN bij Hans Nusink via 06-40045717 of hansnusink@outlook.com. (Hans heeft geen smartphone, dus op het allerlaatste moment graag bellen of SMS.) Dan wachten wij niet voor niets totdat de groep compleet is en kunnen er eventueel mensen van de wachtlijst worden benaderd.