5Ritmes® Dansen 'Buiten' in/om Rondhut – Schagen

5Ritmes® Dansen 'Buiten' in/om Rondhut – Schagen

Een bijzondere gelegenheid één avond per maand 5Ritmes buiten te dansen in en om een Rondhut. Deze hut ligt op een mooie privé plek ten zuiden van Schagen, Noord-Holland.  Zij wordt ook gebruikt voor andere spirituele activiteiten en is gebouwd van natuurlijke materialen als leem en wilgentenen.

Tijdens deze avondles dansen we in directe verbinding met de natuur en laten we ons leiden en inspireren door het weer, onze intuïtie, de elementen. Afhankelijk van het weer dansen we geheel of deels buiten en is er in principe muziek en een open vuur aanwezig. Mogelijk dansen we dus een klein deel van de avond binnen in de Rondhut, of is de start of afronding daar.
Deze avondles gebeurt in samenwerking met Hans Nusink en Nicoline Kortbeek.

“Vloeiend, Staccato, Chaos, Lyrisch, Stilte”
“Aarde, Vuur, Water, Lucht, Ether”

Data: 
11 april VERVALT 
16 mei
13 juni
11 juli
12 sept 

Tijd: van 19.45 uur tot 21.45 uur. Vanaf 19.30 uur ben je welkom.

Plaats: direct ten zuiden van Schagen
(adres en routebeschrijving ontvang je bij aanmelding).

Kosten, betalen voor aanvang, liefst gepast: € 15,- (incl. thee/koek).

Aanmelding is nodig, plaatsen zijn beperkt en vol is vol: 
bij Hans Nusink, via gsm 06-40045717 of hansnusink@outlook.com Laat  je emailadres en telefoonnummer achter. Je ontvangt dan een bevestiging van je definitieve aanmelding met meer informatie en het adres met routebeschrijving. 

Indien de groep vol is, wordt je op een wachtlijst geplaats. Bij afmeldingen en/OF BIJ GOED WEER krijg je tijdig bericht dat je alsnog welkom bent. Ook al sta je op de wachtlijst is het nodig je hiervoor tijdig af te melden mocht je niet meer geïnteresseerd zijn te willen komen dansen.