5Ritmes® Dans het Leven - internationale vrouwendag - Amstelveen 2018 

 

IEDEREEN KAN DANSEN. DYNAMISCHE DANSMEDITATIE EN BEWEGINGSONDERZOEK. WORKOUT VOOR LICHAAM, HART EN GEEST.

 

5Ritmes® van Gabrielle Roth is een workout & dynamische dansmeditatie in één voor iedereen die van dansen, beweging en muziek houdt. Het is een eenvoudige maar diepgaande bewegingsvorm waardoor je in je lichaam landt, je energie gaat stromen en welke heelheid, creativiteit en verbinding in je leven kan bewerkstelligen. 

Er zijn geen stappen om te leren en er is geen manier om het verkeerd te doen. De docent biedt professionele ondersteuning en mixt een diversiteit van uitnodigende muziek met heldere gerichte begeleiding om je dansten te inspireren en te te verdiepen. Samen, alleen, in verbinding met de wereld. Hierdoor geven we ons lichaam meer bewegingsvrijheid en de mogelijkheid ons leven volledig in al zijn facetten te dansen. 

Een work out voor lichaam en geest! 
Uit onderzoek blijkt dat dansen energie geeft, veerkracht, levenslust, ontspanning, verbinding, creativiteit, een goede conditie, heling, plezier en meer. De uitnodiging is te komen zoals je bent en je bij andere vrouwen  aan te sluiten die dat ook doen! Ervaring is niet nodig, bereidwilligheid wel. Iedereen kan dansen en is welkom.

'Put your mind in your feet & your body in the beat'
- Gabrielle Roth - 

 

Internationale vrouwendag DONDERDAG 8 MAART 2018  

Tijd: 15.30 tot 16.30 uur. 

Plaats: zaal 6, 3e verdieping van de Volksuniversiteit, Stadsplein Amstelveen 

LINK VOLGT NOG... 

Kosteloos en aanmelding niet nodig. 

KLEDING EN MEENEMEN: soepele kleding waarin jij je comfortabel voelt. Liefst in laagjes voor warmere en koelere momenten. We dansen op blote voeten, soepele binnenschoentjes of sokken met antislip. Als je dorstig bent is het fijn een flesje water mee te nemen om tussendoor te drinken.